BAŞKAN SÖĞÜT, “BİZİ GURURLANDIRDINIZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Şampiyona'sından 1 altın, 2 de bronz madalya ile dönen Körfez Gençlerbirliği Kulübü Sporcularını ağırladı. 26 ülkeden 200 sporcunun katıldığı turnuvada elde ettikleri başarılar dolayısıyla sporcuları tebrik eden Başkan Söğüt, tek tek sohbet etti.

SİZLERLE GURUR DUYDUK

Ziyarete; Başkan Yardımcısı Osman Yurt ve Spor Koordinatörü Selami Tanış ile birlikte madalya kazanan sporcular Mertcan Kaya, Şeymanur Tok ve Gamzenur Alan da katıldı. Başkan Şener Söğüt, sporcuları tebrik ederek, “Elde ettiğiniz başarı ile bizleri gururlandırdınız. Eminim bu başarınızı devam ettireceksiniz.

HER ZAMAN GÜZEL ÖRNEK OLUN

Tabi her şey madalya değil. Orada sergilediğiniz duruşunuz ve sporcu ahlaklarınız ile de bizleri mutlu ettiniz. Eminim ki bundan sonraki hayatınızda da bu duruşunuz ile bir çok başarı elde edeceksiniz” dedi. Genç sporcular da desteklerinden dolayı Başkan Şener Söğüt’e ve belediye yetkilierine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817