Başkan Söğüt, “Bizim Gençlerimize İnancımız Hep Tam”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Şener Söğüt mesajında, “Büyük bir destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'un, 102. yıldönümünü coşku ile kutluyoruz. 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın

temsilidir” dedi.

İNANCIMIZ HEP TAM

“Bizim gençlerimize inancımız hep tamdır” diyen Başkan Şener Söğüt “19 Mayıs Kurtuluş Mücadelemizin başlangıç noktasıdır. Söz konusu vatan olunca, bizim gençlerimiz vatan savunmasında her zaman büyük rol oynamıştır. Dün olduğu gibi bugün de bizim gençlerimize inancımız tamdır.

DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN

Bizler de Körfez Belediyesi olarak; bilgi ve kültür evlerimizle, kütüphanelerimizle, spor ve kültür merkezlerimizle çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmaya, onları yarınlara hazırlamaya büyük önem veriyoruz. Her gün daha iyi bir Türkiye’ye uyanmak adına gösterdiğimiz bu çabanın artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum.

RAHMET VE MİNNETLE

Bu vesileyle; Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık yolunu açan tüm ulusal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817