banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT, “BİZİM TEK DERDİMİZ HİZMET”

“Siyaseti kapıda bırakarak içeriye girdik” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizim derdimiz hizmet. Ve en iyi şekilde hizmet vermek için de talep ve önerileriniz bizlerin yol haritası olacak” dedi.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Meclisi Toplatılarının ikincisi Hacı Osman Mahallesi ile devam etti. Bağdat Caddesi’nde bulunan salonda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Şener Söğüt dışında Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, Hacı Osman Mahalle Muhtarı Sami Zorlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda ilk olarak Muhtar Sami Zorlu konuşma gerçekleştirdi.

SOKAK SOKAK GEZDİK, İNCELEDİK

Başkan Şener Söğüt’e teşekkür eden Muhtar Zorlu, “Başkanımıza mahallemize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Sabah erken saatlerden bu yana mahallemizi dolaştık, taleplerimizi yerinde göstererek kendisine aktardık. Kendisi gerekli talimatları müdürlerimize verdi. Talepler, vatandaşlarımızın bize aktardığı taleplerdir. Eminim kısa süre içerisinde de başkanımız gereken ilgiyi gösterecektir” dedi.

DUALARIMIZ MEHMETÇİĞİMİZLE

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de konuşmasına Suriye’de devam eden Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere değinerek başladı. Başkan Söğüt, “Şu an vatanımızın güvenliği ve terörün tüm unsurlarından ülkemizi korumak adına, Suriye’nin kuzeyinde görev yapan tüm Mehmetçiğimize saygı ve sevgilerimizi iletiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Burunları kanamadan oradaki operasyonu gerçekleştirerek tekrar yurdumuza geri dönerler. Dualarımız Mehmetçiğimiz ile” dedi.

BİZİM DERDİMİZ HİZMET

“İçeriye siyaseti kapıda bırakarak girdik” diyen Başkan Şener Söğüt “Göreve gelirken, ‘yerinde yönetim ve ortak akıl’ dedik. Mahallelerimizde düzenlediğimiz Halk Meclisi Toplantıları ile de bunu gerçekleştiriyoruz. Hacı Osman Mahallemize geçmiş dönemde de önemli hizmetlerimiz oldu. Üniversitemizi hayata geçirdik, alt yapı sorunlarını büyük ölçüde çözdük. Ciddi yatırımlar yapıldı. Tabi ufak tefek noktalarda sıkıntılar var ama onları da çözüyoruz” dedi.

AMACIMIZ SİYASET YAPMAK DEĞİL

“Amacımız siyaset yapmak değil,  mahallemizin sorunlarını ve taleplerini sizlerden dinlemek ve yerinde görerek çözüme ulaştırmak” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bizlerin derdi sadece hizmet. Hangi hizmetleri daha öncelikli olarak ele almamız gerektiğini bu tür çalışmalar ile görüyoruz. Bugün mahallemizi cadde cadde, sokak sokak gezdik. Muhtarımız da taleplerinizi bizlere yerinde göstererek paylaştı. Bu konuda gerekli talimatları verdik, notlarımızı da aldık.

KAPALI PAZAR VE SPOR TESİSLERİ

Mahallemizde hayata geçireceğimiz bir kapalı pazar projemiz var. Bununla ilgili olarak çalışmalarımız başladı. Pazarlarımızı daha güzel ve kullanışlı hale getirmek istiyoruz. Park konusunda da mahallenin bir ihtiyacı olduğunu gördük. Uygun alanlarda bununla ilgili gerekli çalışmamız olacak. Spor tesisleri noktasında da Hacı Osman Mahallesi’ne yeni spor alanları kazandıracağız ve gençlerimizin hizmetine açacağız” dedi.

TEK TEK TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Hacı Osman’da hayata geçireceğimiz projeleri 5 yıllık sürece yayacağız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bütün ekibimiz ile buradayız. Başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, meclis üyelerimiz ile karşınızdayız. Amacımız hizmet, başka bir amacımız yok. Siyaseti kapıda bırakarak içeriye girdik. Samimi şekilde talep ve önerilerinizi bizlere aktarın” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra vatandaşlar tarafından tek tek iletilen talep ve önerileri dinledi, ilgili birim müdürlerine not aldırarak çözümü noktasında talimat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751