BAŞKAN SÖĞÜT, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

SARNIÇ HAN’DA SON RÖTUŞLER
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir ve teknik ekip ile birlikte, Körfez’de devam eden prestij yatırımları ziyaret etti, çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı. Kentte ihtiyaca büyük oranda cevap verecek olan Sarnıç Han İş ve Yaşam Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor. Dış cephenin tamamlandığı, çevre düzenlemesinde de sona doğru gelinen Sarnıç Han da bürolar tek tek sahiplerine teslim edilemeye başlandı.  Başkan Söğüt, “Son rötuşların tamamlanması ile birlikte Sarnıç Han İş ve Yaşam Merkezi içerisindeki büroların tamamını hak sahiplerine teslim edeceğiz ve onlar da taşınma işlemlerine başlayacak” dedi.

BÖLGEYİ CANLANDIRACAK

Belediye Başkanı Şener Söğüt daha sonra, İlimtepe Bölgesini canlandıracak, temel ihtiyaçları karşılayacak olan’ İlimtepe Kültür ve Alışveriş Merkezi’nde yapılan çalışmaları inceledi. “Kentimizin dört bir yanına hizmet götürmek için kollarımızı sıvadık” diyen Başkan Şener Söğüt, “Körfez’in tüm ihtiyaçlarını biliyoruz.  Merkezinde ‘insanın’ yer aldığı projeler için aralıksız çalışıyoruz. İlimtepe Kültür ve Alışveriş Merkezi projemizi, tamamlanmasının ardından halkımızın hizmetine açacağız dedi.

HEREKE KALESİ’NDE SONA DOĞRU

Başkan Şener Söğüt son olarak, Körfez Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılan Hereke Kalesi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yürüten ekipten çeşitli bilgiler alan Şener Söğüt, "Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesinde de bahsedilen bin 400 yıllık kaleyi tekrar gün yüzüne çıkarıyor olmak gerçekten bölgemiz için çok önemli. Sadece dış görünüş olarak değil, ziyaret edenlerin tarihsel bir yolculuğa çıkacağı Hereke Kalesi, tarihin izlerine adeta ışık tutacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817