Başkan Söğüt; “Cesaretlendirmeli, Bakış Açılarını Değiştirmeliyiz”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’de hizmet üretirken, engellilerimizin ihtiyaçlarını da göz önünde bulunduruyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bugün görebilir, koşabilir ve konuşabiliriz belki ama ya yarın? O yüzden onları anlamak ve yerel yönetimler olarak her zaman önceliğimiz olarak görerek ihtiyaçlarını gözetmek bizlerin görevidir. Engellilerimizin sorunlarına sahip çıkmak, bir insanlık ve vatandaşlık görevimizdir. Engellilerin dışlandığı bir şehir hayatı, bilinçli ve vicdanlı insanların hayatı olamaz.

 

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK

Engelli olan ve bugün büyük başarılara imza atan sanatçılarımız ve sporcularımız var. Bu örnekler çoğaldıkça, engelli bireylerin cesaretleri daha da artacak, bakış açıları da değişecektir. Bunda bizlere de büyük görevler düşmektedir. Göreve geldiğimizden bu yana çeşitli vesilelerle engelli kardeşlerimize destekler sunuyoruz. Bunu lütüf olarak değil, sorumluluk olarak kabul ediyoruz.

ENGELSİZ BİR DÜNYA

’Engelsiz Kent Körfez’ sloganı ile engelli bireylerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları her türlü engeli ortadan kaldırmak ve destek sağlamak için yaptığımız çalışmalar devam edecek. Bu düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın önündeki tüm engellerin ortadan kalktığı güzel bir dünya kurabilme ümidiyle, engellilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve engelsiz bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817