Başkan Söğüt Çırak’ı Tebrik Etti

SÖĞÜT TEBRİK ETTİ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kazandığı başarı sebebiyle kendilerini gururlandıran güreşçi İsmail Çırak’ı, Antrenör Veysel Şirin ve Babası Veysel Çırak ile birlikte makamında ağırladı. Başkan Söğüt, “667. tarihi Elmalı yağlı güreşlerinde büyük ortada final müsabakasına çıkarak 2’incilik kazanan Körfez Belediyesi Spor Akademisi öğrencilerimizden Güreşçimiz, gururumuz İsmail Çırak’ı ve antrenörümüz Veysel Şirin’i tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.

BAŞALTI PEHLİVANI OLDU

Tarihi Kırkpınar güreşlerinden sonra en önemli karşılaşmaların yapıldığı 667. tarihi Elmalı yağlı güreşlerinde büyük orta boy final müsabakasında, Körfez Belediyesi Spor Akademisi sporcusu İsmail Çırak, rakibini yenerek ikinci oldu.  Kazandığı bu başarıyla Körfezlileri gururlandıran İsmail Çırak, bir sonraki Tarihi Kırkpınar güreşlerinde başpehlivanlık için mücadele edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817