BAŞKAN SÖĞÜT, “ÇOCUKLAR BİZİM AYDINLIK GELECEĞİMİZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 99’uncu yıldönümü ile aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan’ı yayımladığı bir mesajla kutladı. 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara duyduğu sevgi ve güvenin göstergesi olduğunun altını kardeşliğin ve sevginin temsilcileri, geleceğimiz, güvencemiz ve umudumuzdur” dedi.

“YARINLARI ŞEKİLLENDİRECEKLER”

“23 Nisan, geleceğimize dair güçlü bir teminat ve yine geleceğimize duyduğumuz güvenin de bir eseridir” diyen Şener Söğüt, “İstiyoruz ki; çocuklarımız milli ve manevi değerlerimize saygıyla, tarih bilinci ve şuuruyla yetişsinler. Kendilerine güvensinler, teknolojiye hükmetsinler. Geniş bir ufuk ve vizyona sahip bireyler haline gelsinler. İnanıyoruz ki; Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir” ifadelerini kullandı.

“ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Söğüt, “Tam 99 yıl önce bu aziz vatanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu topraklar üzerinde milli mücadelede canlarını seve seve milletimizin geleceği için feda eden yüce Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyor, bütün hemşehrilerimin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum " diyerek mesajını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817