banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Çocuklarımız Bizim Geleceğimiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde yüzme eğitimi alan çocukların velileri Buket Kartal, Ayşe Erdemir ve Nuray Gürbüz’ü makamında ağırladı. Başkan Söğüt’e çocuklara sunduğu imkânlardan dolayı teşekküre eden veliler, “Verdiğiniz hizmetler, çocuklarımız için çok önemli. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek teşekkür etmek istedik” dedi.

İMKANLARIMIZI SEFERBER EDERİZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Spor akademilerimiz ile çocuklarımızın daha sağlıklı bir şekilde büyümesine olanak sağlamak istiyoruz. Şimdi yeni spor tesislerini de hayata geçiriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Pandemi dolayısıyla kurslarımızın çoğunu aktif hale getiremedik. Ama her şey düzelince tüm imkanlarımızı yine çocuklarımız için seferber edeceğiz” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ZİYARET

Başkan Şener Söğüt’ün bir diğer ziyaretçileri ise Yarımca Ülkü Ocakları Başkanı Tufan Arslan ve Hüseyin Koşan oldu. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Ocak Başkanı Tufan Aslan, Başkan Söğüt’e teşekkür etti. Başkan Şener Söğüt de nazik ziyaretlerinden dolayı Tufan Aslan ve Hüseyin Koşan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751