banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt; “Daha Fazla Genci Sporla Buluşturacağız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, gruplarında 7’de 7 yaparak güzel bir başlangıca imza atan Körfez Gençlerbirliği U16 Futbol takımıyla Tütünçiftlik sahildeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Körfez’in ‘sporda bir marka’ olduğunu ve bu doğrultuda da çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Söğüt, “Spor akademilerimizde binlerce çocuğa eğitim veriyoruz. Branş sayımız her geçen gün artıyor.

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Körfez Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle sporculara verdiğimiz desteği gözler önüne serdik. Aynı zamanda yeni yetişen genç neslimizi de spora teşvik edecek adımlar attık. Futbolda gibi önem verdiğimiz bir branşlardan birisi.

BAŞARILARINIZ BİZİ MUTLU EDİYOR

Son yıllarda her yaş grubunda önemli başarılar alınıyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Körfez, çok değerli sporcuların yetiştiği bir merkez haline gelecektir. Alınan her kupa ve başarı elbet önemlidir ama asıl önemli olan sizlerin sağlıklı birer birey olarak yetişiyor olmasıdır. Ahlaklı birer sporcu olmak, çok çalışmak sizleri mutlaka başarıya götürecektir” dedi.

BİR ARAYA GELDİLER

Körfez Tütünçiftlik sahilindeki Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen yemeğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Gençlerbirliği Yönetim Kurulu üyesi Nazmi Akın, Spor Koordinatörü Selami Tanış, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, kulüp antrenörleri ve hocalar katıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751