Başkan Söğüt: “Daha Güzel Bir Körfez İçin Çalışıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tütünçiftlik sahilindeydi. Bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Şener Söğüt, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların talep ve önerilerini birebir dinleyen Başkan Şener Söğüt, “Körfez’de projelerimizi birer birer hayata geçirmenin, beğenilen projelerimizin kapsamını genişletmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Özellikle Hereke Halısı’nın değerini arttırmak adına şimdi önemli bir çalışma başlattık. Projesi hazırlanıyor tamamlandığında da kamuoyu ile paylaşacağız. Kentin en önemli simgelerinden biri meydanlardır. Bu noktada da Yarımca Kent Meydanı için projemiz hazır kısa sürede ihalesi gerçekleşecek. Yukarı Hereke’deki çalışma da tüm hızıyla devam ediyor.

HER MAHALLEDE ÇALIŞMAMIZ VAR

Büyük projeler dışında mahalle bazı çalışmalarımızda devam ediyor. Körfez’in mahalle ve sokaklarını yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Altyapısı biten sokaklarımızda, asfalt, parke, kaldırım, aydınlatma ve ağaçlandırma olmak üzere birçok aşamadaki çalışmalarımızı neticelendirdik ve sokaklarımızı oldukça şık bir görünüme kavuşturduk” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.