banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Dün, Bugün ve Daima Sahip Çıkmalıyız”



“Çanakkale, Türk Milleti’nin istiklal, istikbal ve bağımsızlığı için destan yazdığı, vatanını canı pahasına koruduğu yerdir” diyen Başkan Şener Söğüt, “Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası, insanlık tarihinde eşine az rastlanan bir kahramanlık destanıdır.

DÜN, BUGÜN VE DAİMA SAHİP ÇIKMALIYIZ

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un da ‘Sahipsiz olan memleketin batması haktır; Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır’ dizeleri gibi; kahraman ordumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bugün, üzerinde yaşadığımız bu topraklarda bayrağımız dalgalanıyorsa, atalarımızın orada kanını ve canını vermesiyle olmuştur. Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakârlıklarla kazandığı bu zaferin önemini gençlerimize ve gelecek nesillerimize aktarmak, büyük vazifemizdir.

RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM
Tüm bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106’ıncı yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm kahramanlarımızı, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum ” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751