Başkan Söğüt: "Eğitimin Baş Mimarları Öğretmenlerimizdir"

Başkan Şener Söğüt, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, ‘Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ sözüyle öğretmenlere verdiği önemi ve saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür vicdanı hür kişiler olarak yetişmelerinde öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. 

RAHMETLE YÂD EDİYORUM…
‘Bayrağımın olduğu her yer benim vatanımdır’ diyerek, memleketimizin en ücra köşelerinde dahi mesleğini büyük bir bağlılıkla sürdürürken şehit edilen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.  Bu duygularla; ülkemizin dört bir yanında kutsal bir meslek olan öğretmenliği fedakârlıkla icra eden tüm öğretmenlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817