Başkan Söğüt, Emekli Personelle Buluştu

Tütünçiftlik Nazende Restoran ve Kafe toplantı salonunda gerçekleştirilen programa; Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz, birim müdürleri ve emekliye ayrılan 34 personel katılım sağladı. Plaket takdim töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Belediyemizde yıllardır canla başla görev yapan ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için büyük emek veren siz çalışma arkadaşlarıma katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

HER ZAMAN BİZİM BİR PARÇAMIZSINIZ

Sizlerle birlikte, bu kent için, belediyemiz için çalışmak büyük bir mutluluk. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Körfez Belediyesi’nin bir parçası olacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Şener Söğüt konuşmasının ardından, emekliye ayrılan personele plaket ve hediye takdiminde bulundu. Toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817