banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT, “EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ GENÇLERİMİZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. “En büyük zenginliğimiz gençlerimiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Büyük bir destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'un, 100’ncü yıldönümünü coşku ile kutluyoruz. 19 Mayıs, Cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan inancın temsilidir.

“YARINLARIN TEMİNATISINIZ”

Türk gençliği, aydınlık yarınların teminatıdır. Bu nedenle en önemli görevimiz gençlerimize destek olmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Körfez Belediyesi olarak; gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor ihtiyaçlarına yönelik her türlü projeyi hayata geçiriyoruz. Türkiye’nin refah ve aydınlık yarınları için umudumuz olan gençlerimiz de çok çalışmalı, üstlerindeki sorumluluğu asla unutmamalıdır.

“ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Bu vesile ile bir kez daha başta bugünü gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Körfezi barbaroslu 5 yıl önce

Çok haklısınız başkanım ama bu değerlerin burslarını bu yıl ikinci dönem hiç ödenmedi İsmail baran geçte olsa bildiri yayınlayıp hesaplara yatardı sizden geleceğin teminatı bu gençlere okullar bitmeden toplu ödeme yapmanızı bekliyoruz teşekkür ederiz

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751