banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt: “Gece Gündüz Çalışıyoruz”

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Ziyarete; Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi Hatice Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve eşi Nurcihan Tuna, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Aydan Yılmaz, İl Koordinatörü Gül Yaşar Uçar, İl İletişimcisi Ayşegül Turan, Safinaz Gülçelebi, Emel Korkmaz ve kadın kolları yöneticileri katılım sağladı.

TUNA: “ BAŞARILAR DİLEDİ”
Ziyaretin selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “ Aldıkları bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarına gönülden inandığımız hanım kardeşlerimize inancımız tamdır. Kadın kollarımız bizim sahada elimiz ve kolumuz. Ulaşamadığımız birçok noktaya kadın ve gençlik kollarımız ile ulaşıyoruz. Körfezimizde seçimlerde başarı elde ediyorsak, bu başarıda kadın kollarımızın emekleri büyük. İnşallah birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Yeni görevinizde hepinize başarılar diliyorum” dedi.   

SÖĞÜT, “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”
İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın ardından AK Kadınlara hitap eden Belediye Başkanı Şener Söğüt, “  Teşkilatımızın her kademesinde sorumluluk üstlenmiş dava arkadaşlarımızla birlikte 20 yıldır gece gündüz demeden çalışıyoruz. 20 yıldır ülkemizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde muazzam çalışmalar ve hizmetler yaptık. Projelerden tutun, yatırımlara, sosyal devlet anlayışına kadar birçok önemli projeye ülkemize kazandırdık.

EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ
Yapılan hizmetlerin yanında bizler aynı kararlılık ve aynı güçle yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde büyük Türkiye hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.  Bu doğrultuda, daha aktif bir şekilde çalışması, sahada olması gerekiyor.

BAŞARILAR DİLERİM
Körfez ilçemizin her noktasında, daha önce teşkilatımızda görev almış ve yeni katılan arkadaşlarımızdan oluşan çok güçlü bir kadın kolları yönetimi gördüm. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.  İl teşkilatımıza ve ilçe teşkilatımıza böyle güçlü bir kadro oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın göz bebeği olan siz değerli hanım kardeşlerime, görevlerinizde başarılar diliyor ve kutluyorum.  İnanıyorum ki, Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz için önemli hizmetler yapacağız” dedi.

DEMİR’DEN TEŞEKKÜR
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ve İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “ Desteklerini her zaman hissettiğimiz değerli başkanlarımıza ve eşlerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederim. Güçlü AK Kadın kadrolarımızla gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826