Başkan Söğüt, “Gelecek her fikre açığız”

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Söğüt son olarak Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Yarımca Ülkü Ocağı Başkanı Tufan Aslan ve beraberindeki heyet ile Sultan Murat Camii Derneği yönetimini ağırladı. Kısa süre önce göreve gelen Tufan Aslan’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Şener Söğüt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

“Körfez’i tüm dinamikleriyle birlikte yöneteceğiz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Önce vatan ve millet diyen tüm siyasi partilerimizin, STK temsilcilerimizin görüş ve önerilerini dinliyoruz. Göreve gelirken de üstüne basa basa tekrarladığımız gibi ‘Ortak akıl’ bizler için önemli. Bizler her fikre açığız. Kapımız da herkese açık” ifadelerini kullandı.

RUHU VE AMACI OLMALI

Kentin ihtiyaçlarını bildiklerini, buna göre yol haritalarını da çizdiklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Tabi çizdiğimiz yol haritasına da STK’larımızın, vatandaşlarımızın ve esnafımızın da görüşünü alarak şekil veriyoruz. Her projemizin bir ruhu ve amacı olmalı. Bölgedeki vatandaş ve esnafımız mutlu olmadıktan sonra ‘biz bunu başardık’ diyemeyiz. İhtiyaç neyse, ona göre proje üreteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817