banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT, GENÇ ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Hafta sonunu yoğun geçiren Başkan Söğüt Körfezlileri özel ve önemli günlerinde yalnız bırakmadı.

İmzayı Attı, Mutluluklar Diledi

Vatandaşların mutlu anlarında ve acı günlerinde yanlarında olmaya özen gösteren Başkan Söğüt, Feyza ile Tarık çiftinin nikâh akitlerini bizzat kendisi gerçekleştirdi. Burada genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Söğüt, “Evlilikte sevgi, saygı, sadakat, samimiyet ve sabır olmadan olmaz, ancak bu şekilde mutluluğa erişilir ve Allah’ın emri olan evlilik uzun yıllar sürdürülebilir” dedi.

Bayrak ve Kur’an-ı Kerim Hediye Etti

Genç çiftlere Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Söğüt nikâh töreninin ardından Belediye Meclis Üyesi Sevgi Yaman Kel’in kız kardeşi Sinem ile Enes çiftinin düğün törenlerine katılım sağladı. Burada Körfezli vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Söğüt’e, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar da mutlu günlerinde yanlarında olan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751