banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt, Hacı Osman Mahallesindeydi

Esnaf ve vatandaşlarla her platformda bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, birim müdürleri ve meclis üyeleriyle birlikte Hacı Osman Mahallesi’ni ziyaret etti.


TALEPLERİ DİNLEDİ, SOHBET ETTİ
Mahalle sakinlerine; Körfez Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Söğüt, talep, öneri ve istekleri de yerinde dinledi. Başkan Söğüt, mahalle gezisi sırasında karşılaştığı çocuklarla ve gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

YERİNDE BELEDİYECİLİK
Hacı Osman Mahallesi’ne yaptığı ziyarette konuşan Başkan Söğüt; “Bu incelemelerimizde hem muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarla bir araya geliyor hem de teknik ekibimizle beraber sahada incelemelerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlarımız taleplerini bize aktarıyor. Biz de hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826