Başkan Söğüt, “Haktan, Hukuktan Ayrılmayacağız”

“Haktan, hukuktan ayrılmayacağız” diyen Başkan Söğüt, “Hedefimiz hizmetleriyle örnek bir belediye olmak” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Hacı Osman Mahalle Teşkilatı’nın toplantısına konuk oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da yer aldığı ziyarette teşkilat üyeleriyle sohbet eden Şener Söğüt, toplantı sonrasında gelen soruları da cevapladı. Adil ve şeffaf belediyecilik hizmeti gerçekleştireceklerini belirten Başkan Söğüt, “Görev süremiz boyunca haktan ve hukuktan ayrılmayacağız” dedi.

“HİZMETLERE YANSIYACAK”

Muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz, esnafımız ve vatandaşlarımızı dinleyerek hizmet yarışını sürdüreceklerini belirten Başkan Söğüt, “Körfez, birlik ve beraberliği bakımında örnek bir belediye. Bu birlik ve beraberliği hizmetlere de yansıtacağız. İmkânlarımızı en iyi şekilde kullanarak Körfez’e yakışan hizmetleri hayata geçireceğiz.

“MUTLAKA BİZLERE AKTARIN”

Teşkilat üyelerimizin mahallelerindeki sorunları da bizlere aktarması, vatandaşların onlara ilettiği talepleri bizlere aktarması önemli. Altyapı konusunda ilçemizde yaşanan bir sıkıntı var. Bu konuda İSU gerekli çalışmaları yürütüyor. Ulaşım ağlarını genişletiyoruz. Kentin otopark ihtiyacını biliyoruz ve bazı bölgelerde yol düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817