banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt: "Halkımızın Hizmetkarıyız"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yeni yıl için mesaj yayımladı. Başkan Söğüt mesajında, “Yeni yıl, bize umutlu başlangıçlar ve geride bıraktığımız yılın muhasebesini yapma imkânını sunuyor. 2020 yılında pandemiye rağmen önemli projelere imza attık, startını vereceğimiz projelerin altlıklarını hazırladık.  2021 yılında da Körfezli hemşerilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla yapacağımız çok iş var.

HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

 “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’ sözü gibi, bizler de bu vatanımızı, hemşerilerimizi çok sevdiğimizi, görevimizi en iyi şekilde yaparak, halkın hizmetkârı olarak gösterme gayretindeyiz. 2020 yılı yaşadığımız tarihi olaylarla, acılarla, kaybettiğimiz binlerce insanımızla kalacak hatıralarda.

MÜCADELEMİZ SÜRÜYOR

Halen belirli kısıtlamalarla yaşayarak covid-19 salgınıyla mücadelemiz sürüyor.

En kısa zamanda tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulduğu günleri görmek dileğiyle, vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyenin önemini bir kez daha hatırlatarak, sağlık personellerimize de bizler için verdikleri mücadele için çok şey borçlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ

İnanıyorum ki 2021 yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde; bakanlarımız, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın da bizlere verdiği desteklerle tüm projelerimizi seçim beyannamemiz doğrultusunda emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bu vesileyle 2021 yılının Körfez’e, ülkemize, milletimiz ve İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751