BAŞKAN SÖĞÜT HALKIN İÇİNDEN ÇIKMIYOR.!

Başkan Söğüt, Tuğrul’u turladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün saha çalışmaları olanca hızı ile devam ediyor. Özellikle belediye tarafından hayata geçirilen tüm projeleri yakından takip eden Başkan Söğüt, ayrıca sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Söğüt’ün bir diğer önem verdiği konu ise nokta ziyaretleri.

HALKI SELAMLIYOR

ÇAYINI İÇİYOR

HALKIN DERTLERİNİ DİNLEYİP

NOT ALIYOR.!

Son olarak dün Körfez Tütünçiftlik Tuğrul Caddesi’nde esnaf ziyaretleri yapan belediye başkanı Şener Söğüt, iletilen talepleri tek tek not aldı. Ayrıca alışveriş için gelen ve yolda karşılaştığı vatandaşları da selamlayan Söğüt, bölge esnafına bol kazanç temennisinde bulundu, ayrıca esnafın sorunlarının giderilmesi için belediye olarak her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817