banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, "Hizmet Aşkı İle Nice Yıllara"


Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Tüm personelin haftası’nı kutlayan Başkan söğüt, çalışmalarından dolayı herkese tek tek teşekkür etti.

BAŞKAN SÖĞÜT; “PAYINIZ ÇOK BÜYÜK”
Körfez Zabıtası olarak, güçlü, etkili ve yetkin bir teşkilatız. Her biriniz konusunda uzman, tecrübeli ve deneyimli arkadaşlarımızsınız. Zabıta, görev itibarıyla çok farklı görevlere haiz bir birim. Belediye hizmetlerinin hemen hemen her noktasında varsınız. Belediyemizdeki en zor görevi sizler üstleniyorsunuz. Körfezde bugün bir huzur, ahenk, tertip varsa bunda sizin payınız çok büyük.

VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNE KOŞTUNUZ
Pandemi sürecinde sağlığınız pahasına görev başındaydınız. İlçemizde yaşayan, genç yaşlı fark etmeksizin her vatandaşımızın hizmetine koştunuz. Körfez’de, pandemi sürecini sizlerin katkısı ve desteğiyle güzel bir şekilde yönettik.  Varlığınız hepimize güç verdi.

GÖZ BEBEĞİMİZSİNİZ
Zabıtalarımız bizim göz bebeğimiz diyen Başkan Söğüt; ‘Belediyemizin en önemli birimlerimizdensiniz. Körfezimizde vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve güveni için saat mefhumu gözetmeksizin görevini icra eden Zabıta teşkilatımızın, haftasını kutluyorum. Başarılarla dolu nice seneler diliyorum’ ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751