Başkan Söğüt İlçe Başkanıyla Beraber Talepleri Dinledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mahalle turlarına bugün Yeniyalı Mahallesi ile devam etti. Gittiği mahallelerde esnafı turlayan alışveriş için gelen ya da karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden, ayrıca bölgelerdeki sivil toplum kuruluşlarına da uğrayan Belediye Başkanı Şener Söğüt’e programı sırasında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da eşlik etti.

TALEPLERİ DİNLEDİLER

Parti yöneticilerinin kalabalık bir şekilde iştirak ettiği program sırasında Belediye Başkanı Şener Söğüt ile İlçe Başkanı Ramazan Tuna’ya bölge halkının yakın ilgisi dikkat çekti. Bu arada bölge esnafı ve Yeniyalı Mahallesi sakinleri, yaşadıkları sorunları ve taleplerini başkanlara iletme imkanı buldu.

ÖNER VE ÖZMENEK AİLELERİNE TAZİYE

Başkanlar Şener Söğüt ve Ramazan Tuna, Yeniyalı Mahallesi programının ardından, bir süre önce hayatını kaybeden Körfez’in en eski futbol kulübü olan Esenspor’da bir dönem başkanlık yapan ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Hüseyin Öner için ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra

İlçe yönetim kurulu üyesi Nevzat Coşkun’un vefat eden bacanağı Ferit Özmenek için taziye ziyaretinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817