banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt "İlimtepe Şehrin Nefes Alma Noktası Olacak"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe’de hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi için TOKİ tarafından ihale tarihinin belirlenmesi sonrasında projenin önemine değindi. 27 Ekim’de saat 14.00’te gerçekleştirilecek ihale sonrası yasal süre içerisinde teklifler değerlendirilecek ve işi üstlenecek firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalar başlayacak.

KÖRFEZ’E YAKIŞACAK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de 400 dönümlük alanda hayata geçirilecek olan İlimtepe Millet Bahçesi projesinin “şehrin nefes alma noktası” olacağını belirterek, “TOKİ aynı bölgede 1.500 konut için inşaata başladı. Bizler İlimtepe ve Dereköy bölgesini Körfez’in geleceği olarak görüyoruz. Yapılacak proje de Körfez’e çok yakışacak” dedi.

BÜYÜK EMEKLERİ VAR

TOKİ Başkanı Ömer Bulut başta olmak üzere AK Parti Kocaeli Milletvekillerine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “TOKİ Başkanımızla son görüştüğümüzde de kendisi projenin bölge için çok güzel olacağını belirtmişti. Gerçekten kendisine tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

400 DÖNÜMLÜK ALAN

Körfez İlimtepe’de 400 dönümlük alanda; 1.500 konutun hemen yanında hayata geçirilecek olan projede mesire alanları, kır lokantası, kır kahvesi, doğa yürüyüş parkuru, paintballl ve zipline parkuru, seyir terasları ve spor alanları yer alıyor. Ayrıca proje kapsamında bölgeye bir de seyir terası yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751