banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Söğüt: "İlmek İlmek İşliyoruz"

SÖĞÜT; “İLMEK İLMEK İŞLİYORUZ”
Alt yapıdan, üst yapıya birçok çalışmanın eş zamanlı olarak devam ettiği Körfez’de, Belediye Başkanı Şener Söğüt’te çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Söğüt ilk olarak, İSU ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yeniyalı Mahallesi’nde yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi, teknik ekipten bilgiler altı. Söğüt, ”Kentimizi adeta ilmek ilmek işliyoruz. Sağlıklı alt yapıya kavuşturduğumuz mahallelerimizi, üst yapı çalışmalarıyla da konforlu hale getiriyoruz” dedi.


 

ORHAN ALİMOĞLU PARKI YENİLENİYOR
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından Esentepe Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden Orhan Alimoğlu Parkı’nda incelemelerde bulundu. Söğüt, “ Yeşil alanlarımızın sayısını her geçen gün çoğaltıyor, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda ise parklarımızı yenilemeyi de ihmal etmiyoruz.

BİN METREKARE YEŞİL ALAN
Hali hazırda yenileme çalışmalarına devam ettiğimiz Orhan Alimoğlu Parkı da bunlardan biri. Parkımız; 2 bin 500 m2 büyüklüğünde ve bin m2 yeşil alana sahip. İçerisinde; oyun grupları, fitness ve dinlenme alanları bulunacak. Aydınlatma ve otomatik sulama hatları döşendi. Çocuklarımızın güvenliği için güvenlik kameralarını da unutmadık. Çalışmalar tamamlandığında, ihtiyaca uygun parkımızı bölgemize tekrar kazandırmış olacağız” ifadelerinde bulundu.

TÜTÜNÇİFTLİK KENT MEYDANI HIZLA İLERLİYOR
Körfez’e vizyon projeler kazandıran ve bu doğrultuda çalışmalarına yön veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tütünçiftlik Kent Meydanı projesinde yürütülen çalışmaları, ekipleriyle birlikte yerinde takip etti. Körfez’e yeni yaşam alanları oluşturuyoruz diyen Başkan Şener Söğüt; “İlçemize değer katacak, modern görünümüyle yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Tütünçiftlik Kent Meydanı projemizde bunlardan biri. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Biz, sevgiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680