banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt; “İş Dünyamızla Birlikte Güzel İşler Yapacağız”

Birlikte yönetim anlayışıyla güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır’ın da katıldığı ziyarette konuşan Başkan Şener Söğüt, “Nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Ticaret Odamızın ve esnaflarımızın her zaman desteğini gördük. Seçim sürecince de bir çok kez bir araya geldik, sizlerle projeler üzerine istişareler yaptık.

“BU KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Sizler birlikte yaşadığımız bu kentte ticaret yapıyorsunuz. Kentin ticaretinin daha yukarıya çıkması için ilçemizi buna göre planlamak, ticari bakış açısıyla değerlendirmek önemli. Tabi bunu bizler tek başımıza yapmayacağız. Tam bu noktada sizlerin fikir ve önerileri ile vereceğiniz destekler çok önemli. İnanıyorum ki; Körfez’de güzel işler yapacağız, daha yukarıya taşıyacağız” dedi.

ÖZTÜRK, “İÇİMİZDEN BİRİSİ”

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk de Başkan Şener Söğüt’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, “Öncelikle kendi içimizden birinin seçilmiş olmasından dolayı memnuniyet duyduk. Uzun yıllardır tanıdığımız, odada da birlikte görev yaptığımız bir arkadaşımız başkan seçildi. Ticaret ve siyasetin içerisinde önemli görevlerde bulundu. Tecrübeleri ile ilçemize önemli kazandırımlar elde ettireceğine eminiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751