banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT; “İŞBİRLİĞİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Başkan Söğüt, “Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak nesillerin yetişmesi için iş birliğimizi her zaman daha ileriye taşıyacağız” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını alarak göreve başladığı andan itibaren tebrikleri kabul etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Rektör Hülagü, “Şener Söğüt başkanımıza tebrik için makamında ziyarette bulundum. Bu zorlu yolda kendisine başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversite ve yerel yönetim işbirliğimizi bu dönemde arttırarak devam edeceğiz. Bununla ilgili Kocaeli Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü hocamız ile sürekli istişare halinde olacağız. Amacımız iş birliğini daha da arttırmak” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK KATKI SUNACAKSINIZ

AK Parti’nin yerel yönetim anlayışıyla birlikte kent yönetimi ve üniversite arasındaki iş birliğinin üst noktaya çıktığını belirten Söğüt, “Ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde ulaşmasına en büyük katkı kuşkusuz üniversitelerimizden gelecek” ifadelerini kullandı. Karşılıklı iyi dilek temennileri sonrasında Başkan Şener Söğüt, Hülagü’ye nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751