banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, Kar Kış Demeden Yollarda

Özellikle borçsuz bir Körfez Belediyesi oluşturmak isteyen ve bu doğrultuda geride kalan başkanlık süreci içinde çok önemli işlere imza atan Söğüt, genç ve dinamik yapısını da sahadaki çalışmalar sırasında gösteriyor.

BAŞKAN DA SAHADA

Kocaeli genelinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı sırasında Körfez Belediyesi personeli de ilçe genelinde olası sorunların önüne geçmek için görev başında bulunuyor. Başta İlimtepe, Yukarı Hereke ve köy bölgeleri belediye ekipleri, yoğun kar yağışından etkilenen bölgelerde yol açma ve diğer faaliyetlerine aralıksız şekilde devam ediyor.

SÖĞÜT’TEN UYARILAR

Öte yandan genç ve dinamik yapısı ile öne çıkan Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt de zorlu kış şartları ve yoğun kar yağışına rağmen sahada varlık gösteren ekiplerini yalnız bırakmıyor, çalışmaları denetleyerek, sürecin sorunsuz işlemesini sağlıyor. Yaptığı son çalışmasında personeli ile bir araya gelen ve çalışmaları yerinde görme imkanı bulan Başkan Söğüt yaptığı açıklamada ise, “İlçemiz de beklenen kar yağışına karşı ekiplerimiz yollarımızı açık tutmak için çalışıyor. Tüm vatandaşlarımızdan kurallara uymadan trafiğe çıkmamalarını önemle rica ediyorum. Lütfen herkes dikkatli olsun” diye konuştu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751