banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Söğüt, “Karşınızdayız, Hesap Vermeye Geldik”

“Karşınızdayız, hesap vermeye geldik” diyen Başkan Söğüt, “Makamda oturarak başkanlık yapmayacağız demiştik. Sorunları yerinde görerek, birlikte çözüm üreteceğiz” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Halk Meclisi Toplantısı’nda Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Fatih Camii’nin okuma salonunda gerçekleştirilen buluşmaya; Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt, Mahalle Muhtarı Salih Yolcu, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Muhtar Salih Yolcu, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. İyi niyetine, samimiyetine ve çalışma azmini görüyoruz. Sorunları biliyor. Zamanla hepsini tek tek çözeceğine inanıyorum” dedi.

HESAP VERMEYE GELDİK

Daha sonra konuşan Başkan Şener Söğüt, “En iyisini ve en güzelini yapmak adına ekibimizle birlikte ‘daha güzel bir Körfez için’ seferber olduk. Bugün de tüm ekibimizle karşınızdayız; hesap vermeye geldik. Sizler soracaksınız, bizler cevaplayacağız. Yerinden yönetim anlayışı, özellikle vatandaşın ayağına gelerek, sorunu kaynağında görerek, sıkıntı ve problemleri sizden dinlemek adına aranızdayız. Bu 5. halk meclisi toplantımız.

CADDE CADDE DOLAŞTIK

Göreve gelirken, makamda oturarak başkanlık yapmayacağız dedik. Çünkü böyle her şeyi görme şansınız yok. Vatandaşın beklediği sorunları çözme şansınız yok. Hizmet edebilir, bir takım projeler yapabilirsiniz. Ama vatandaşın sizden ne istediğini, ne beklediğini oradan öğrenme şansınız yok. Bu amaçla mahalle meclislerimizi başlattık ve çok da güzel geri dönüşler alıyoruz. Sabah saat 10.00’da muhtarımızın çayını içerek başladık ve daha sonra onunla beraber sokak sokak, cadde cadde Fatih Mahallesi’ni dolaştık.

HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADIK

7 aylık süreçte bayrağı devraldığımız İsmail Baran Başkanımız döneminde başlayan projeleri tamamlamak adına çalışma yürüttük. Sarnıç Han bitti, İlimtepe Kültür Merkezi’de 1 ay gibi sürede tamamlanacak. Hereke Kalemizde de sadece iç peyzaj çalışması kaldı. Hacı Osman- İlimtepe yolunda da çalışmalar sürüyor. Tahir Başkanımıza bu konuda teşekkür etmek istiyorum. El ele birlik ve beraberlik içerisinde sizlere hizmet etmek adına kolları sıvadık” dedi.

SPOR SALONU KAZANDIRACAĞIZ

Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Şener Söğüt, “Karakolumuzun altında hemen spor salonu ve kapalı pazar projemiz var. Bunu da geçtiğimiz aylarda Gençlik Spor Bakanlığımıza gittik, onların marifetiyle ilçemize bu projeyi kazandıracağız. Tren yolunun hemen üst kısmında spor alanımız var. Burada da içerisinde futbol, basketbol, tenis gibi spor alanlarının ve sosyal mekanın olduğu bir projeyi kazandıracağız” dedi.

NİYETİMİZ DAHA FAZLA HİZMET

“Niyetimiz halis, niyetimiz daha fazla hizmet” diyen Başkan Şener Söğüt, “Sizlerin beklediği hizmetleri yapmak için göreve geldik. Sizler de bize güvendiniz ve destek verdiniz. Bizler de sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek adına buradayız” dedi. Başkan Şener Söğüt’ün ardından vatandaşlar tek tek söz aldı, talep, öneri ve eksiklikleri aktardı. Başkan Şener Söğüt de sorulara tek tek cevap vererek, ilgili müdürlere konuyu iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusufcan Demirci 4 yıl önce

Karakolun altındaki apakı pazar spor öerkezi ve kültür merkezi birn önce çalışmalar başlatılsa çok iyi olur

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680