Başkan Söğüt, "Kitaptan uzak toplumlar gelişemez"

 

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Körfez Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen Millet Kıraathanesini gezdi, yapımı devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete geçecek olan; Esentepe ve Güney Mahallesi’ndeki gençlik merkezleri ile Yeniyalı Mahallesi’ndeki kütüphanede de incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Şener Söğüt, "Vatandaşlarımızın huzur içerisinde kitap okuyabileceği, dersini çalışabileceğini, ödevinizi yapabileceği mekanlar oluşturuyoruz" dedi.

 

PROJELERE YÖN VERİYORUZ

"Çocuklarımızın donanımlı yetişmesi için her birimiz görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" diyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Körfez Belediyesi olarak bizler de bu doğrultuda projelerimize yön veriyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için fiziki anlamda her türlü hizmeti ilçemize sunarken, sosyal ve gençlik çalışmalarında da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği vizyon da ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817