Başkan Söğüt, “Körfez, STK’larla Birlikte Güçlü”

Başkan Söğüt, “Kent konseyi yaşadığımız şehrin birleştirici gücü” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’nin yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ve yönetim kurulunda yer alan kurum ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, “İlçemizin bütününü kapsayan, ortak akılla çalışmalarını sürdüren Körfez Kent Konseyi'nin değerli yönetimiyle bir araya gelmek, sizlerle sohbet etmek bizler için de önemli.

GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Körfez Kent Konseyi’nin güzel işlere imza attığını görüyoruz. Birlikte karşı da bir çok projeyi hayata geçirdik. Hepimiz Körfez’i seven insanlarız. Ve hepimizin bu ilçeye karşı ödemesi gereken borçları var. Bunu da bağlı bulunduğunuz Sivil Toplum Kuruluşları’ndaki etkinliklerle yapıyorsunuz. Ama buradaki birleştirici güç ve en organize hareket Kent Konseyi’dir.

KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

Burada her kesimden insanın olması da en büyük gücümüz. Körfezlilik bilinci ile hareket ederek, ortak akılla bir çok eksiği giderebilir, vatandaşımızın ihtiyacı olan projeleri hayata geçirebiliriz. Körfez gerçekten Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte güçlü. Çünkü Türkiye’nin mozaiği konumunda bir ilçeyiz. Bu şehrin kıymetini hepimiz bilmeliyiz. Bu şehrin buna ihtiyacı var” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817