BAŞKAN SÖĞÜT; "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM"

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nın 92.si yapıldı. İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkan vekili Adnan Turan,Yerel yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Engin Koyun, Ömer Efe, Recep Demir, belediye başkanı İsmail Baran ve partililer katıldı.

BAŞKAN SÖĞÜT; "HERŞEY AK PARTİ SAYESİNDE YAPILDI" 

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Biz seçimden seçime çalışan parti değiliz. Önümüzde yerel seçimler var. Kapı kapı ev ev dolaşarak yine seçimlerin galibi olacağız. Bu ülkede ne yapıldıysa AK Parti sayesinde yapıldı. Muhalefet bu ülkeye hiçbirşey yapmadı. Bizim iktidarımızda ekonomi 3 kat büyüdü. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Belediye başkanlığı çok önemli bir makam değil önemli olan bu partinin neferi olmaktır. Bu kutlu davanın bir ferdi olmaktır.

MHP’YE NEZAKETLİ DAVRANMALIYIZ

Söğüt sözlerine şöyle devam etti; “Aday adaylığı için bir çok arkadaşımız başvuruda bulunacak. Ancak bu arkadaşlarımızdan ricamız kimseye sataşmadan, kimseyi kırmadan, kendi yapacaklarını anlatmalarıdır. Aday olmayacak arkadaşlarımızın da gönül koymamalarını istiyorum. Yere seçimlerde MHP ile ittifakımız yok. Partililerden ricam MHP hakkında söylemler ve paylamışlarda bulunurken nezaket içinde hiçbir provokatif paylaşımda bulunmamalıdır.

BAŞKAN BARAN; "4 YILDA  400 MİLYON YATIRIM YAPTIK" 

Şener Söğüt’ün ardından kadın kolları başkanı Canan Mollaoğlu, gençlik kolu başkanı Doğan Orak söz alarak çalışmalarından bahsetti. Ardından kürsüye belediye başkanı İsmail baran çıktı. Baran ise AK Parti zaferinin kıyamete kadar süreceğini belirterek şunları söyledi; “4 yılda 400 milyon hizmet yaptık. İlçemizde 35 milyon lira yatırımla kampüs kazandırdık. 3200 öğrenciye burs veriyoruz. İlk taksit Aralık sonunda başlayacak. En ucuz en kaliteli ekmek halk ekmek ile 250 gr olarak 1 TL’den vatandaşımıza Körfez’de satışa sunuluyor.” Baran’ın ardından il başkan vekili Adnan Turan ve kapanışı ise milletvekili İlyas Şeker yaptı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817