banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Mazeret Üretmeden Hizmet Üretiyoruz”

Başkan Söğüt, “Bugüne kadar nasıl sandıklara sahip çıktıysak ve koruduysak bu inanç yarında aynı şekilde olmalıdır” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Sandık Eğitim ve İstişare Toplantısı’na katıldı.  Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve geniş katılımın sağlandığı toplantıya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve sandık sorumluları katıldı.

GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın ardından selamlama konuşması yapan Başkan Şener Söğüt, “Güçlü bir teşkilat, güçlü bir aileyiz. Kurulduğu günden itibaren seçimin sandıkta kazanılacağına inanan ve sandığa da sahip çıkan bir partiyiz. Sandıktan çıkan irade ne olursa olsun bizim için değerlidir. Bugüne kadar da bu doğrultuda adımlarımızı attık.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM VAR

Bizler milletimizin gönlüne girmek için gerekli gayreti gösteriyoruz, sizler de sandıklara sahip çıkıyorsunuz. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimden de zaferle çıkacağımıza inancımız tam” dedi. Başkan Şener Söğüt ayrıca ilçede yapılan yatırımlarla ilgili olarak da bilgiler aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751