banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt; “Odalarımız Bize Güç ve Enerji Katıyor”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şener Söğüt, birlikte yönetim anlayışıyla projelere yön vereceklerini belirtti. Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, “Görevinizde başarılar dileriz. Yapacağınız projelerde destek olmaya hazırız” dedi.

“KÖRFEZ’İN MENFAATLERİ İÇİN”

Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Şener Söğüt, “Hemşerilerimizin teveccühleriyle göreve başladık ve hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Odalarımız ve STK’larımız ile birlikte Körfez’in menfaatleri için çalışacağız. Tabi sizlerin desteği bizler için önemli. Bu desteğiniz bizlere güç ve enerji katacak. Tüm paydaşlarımız ile birlikte daha güzel bir Körfez için mesai harcayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751