banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

   Başkan Söğüt" Polis Teşkilatımız Gurur Kaynağımızdır"

 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Türk Polis Teşkilatının 175’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Polis teşkilatımız bizim her zaman gurur kaynağımız olmuştur” diyen Başkan Söğüt, “Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez olarak bir unsur olarak polis teşkilatımızın 175. kuruluşunun yıl dönümünü kutladığımız bu günde milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakâr ve görev aşkıyla çalışmaları halkımıza güven ve gurur vermektedir.

 

GURUR KAYNAĞIMIZ OLMUŞTUR

1845 yılında kurulan ve bugüne kadar güvenlik ve düzeni sağlamakla görevli polis teşkilatı, bizler için zaman gurur kaynağı olmuştur. Fedakarca hizmet veren polis teşkilatımız, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şayan başarılar elde etmiştir. Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde de vatandaşların huzur ve güvencesi için fedakarca sahada görevlerini gerçekleştirmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, teşkilat mensuplarının Polis Haftası’nı kutlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826