banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Söğüt, “Ramazan’ın Huzurunu Birlikte Yaşıyoruz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ramazan ayında her akşam bir mahallede teravih sonrası vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Söğüt son olarak Sevindikli Köyü’ndeydi. Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen sohbete; Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Faruk Denli,  Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna,  Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürü Zafer Sevil ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk de katıldı.

BİR ARAYA GELDİLER

Sevindikli meydanında bulunan köy kahvesinde gerçekleştirilen sohbette konuşan Başkan Söğüt, “Bizler Ramazan ayının huzuru, maneviyatı ve beraberliğini burada vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Her akşam bir camimizde teravih sonrası vatandaşlarımızla hasbihal etmek, bizlere de iyi geliyor. Bugün Sevindikli de vatandaşlarımızla bir arada olmak da bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Sevindikli merkezi köylerimizden bir tanesi. Bulunduğumuz alanla ilgili meydan projemiz var. Daha da güzelleştireceğiz. Asfalt ve kaldırımları yeniledik zaten.Ayrıca Sevindikli Göletinin etrafında da yenileme çalışmamız olacak. Vatandaşlarımızın nefes alacağı alanlar oluşturacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826