banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt; “Şehri de Gönülleri de Nakış Nakış İşleyeceğiz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu düğün ve sünnet cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutluluğuna ortak olurken, taziye ziyaretlerinde de acılarını paylaştı. Vatandaşlarla buluşmasında tebrikleri kabul eden ve onlarla sohbet eden Şener Söğüt, gelen talepleri de tek tek not aldı. Söğüt, “Bu makamlar hizmet makamları, vebalini üzerimizde görevimizin sonuna kadar bu sorumluluğu taşıyacağız" dedi.

İNSAN ODAKLI PROJELER

Göreve talip olurken ‘gönül belediyeciliği’ sözü verdiklerini belirten ve bu doğrultuda çalışmalara yön vereceklerini söyleyen Söğüt, “Şehri de gönülleri de nakış gibi işleyeceğiz. Bu bizim çalışma prensibimiz olacak. Vatandaşlarımızın taleplerine göre projelere yön vereceğiz. Kısacası yapacağımız her projenin merkezinde insan olacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751