Başkan Söğüt Şekerini Ölçtürdü

Ak Parti Körfez Kadın Kollarının düzenlediği  Sağlık Bakanlığının desteklediği Diyabet farkındalık günü için Kadın Kolları Başkanı Canan MOLLAOĞLU ve ekibinin  birlikte düzenlediği organizasyonda vatandaşların  ücretsiz şeker ölçümü yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanının eşi Bilge Baran ve İlçe yöneticileri katıldı. 

Canan Mollaoğlu yapmış olduğu açıklamada "Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan diyabet halk arasında şeker hastalığı olarak biliniyor. Tip 1, Tip 2 ve gestasyonel diyabet olmak üzere 3 çeşidi bulunan diyabet erken teşhis edilip kontrol altına alındığında kişiye sağlıklı yaşam şansı tanıyan, tedavi başlanılıp kontrol altına alınmadığında ise birçok organımızı etkileyen bir hastalıktır. İstedik ki bu hastalığa  yakalanmadan vatandaşlarımızın ücretsiz bir şekilde şeker ölçümünü yaptırsın ve  erken dönemde teşhis edilebilsin" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817