banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt, “Şiddetin Sonuna Kadar Karşısındayız”


Körfez Belediyesi hizmet binası bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, birim müdürleri, siyasi partilerin kadın temsilcileri, STK’ların Kadın Temsilcileri ve belediye personeli katılım sağladı. Program öncesinde kadınlarla bir araya gelen Başkan Söğüt, ‘Bende Varım’ konsepti ile hazırlanan brandaya el izi bıraktı.

HER ZAMAN KARŞISINDA OLACAĞIZ
Programda konuşan Başkan Söğüt, “Hiçbir canlının, hiçbir insanın şiddete maruz kalmamasını istiyoruz ve temenni ediyoruz. Bunun içinde el birliği ile kadınıyla erkeğiyle, kamu kurumlarıyla, kolluk kuvvetleriyle hep birlikte sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu insanlık dışı eylemleri gerçekleştirenlerin karşısında olacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SÖĞÜT, ‘BENDE VARIM’ DEDİ
Başkan Şener Söğüt, konuşmasının ardından belediye personelleri ile birlikte 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında hazırlanan brandaya, şiddetin karşısında bende varım diyerek iz bıraktı, Hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751