banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT, “ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Ziyaretlerde verdiği ortak mesaj; “Şimdi hizmet zamanı” oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, devir-teslim töreni sonrasında makamına geçti, tebrikleri kabul etti. Devir-teslim töreni sonrasında hemen görevine başlayan Söğüt, tebrik için gelen vatandaşları da ağırladı. Tek tek herkesle görüşen, her görüşten, STK temsilcilerinden ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul eden Şener Söğüt, “Parti rozetimizi çıkarttık, hizmet rozetimizi taktık” dedi.

HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Oy versin vermesin Körfez’de 'herkesin başkanı' olacağını belirten Söğüt, “Her iki kişiden birinin oyunu aldık ama biz tüm Körfezlilerin belediye başkanı olacağız” dedi. ‘Huzur ilçesi’ olan Körfez’de huzuru arttırmak bir yana vatandaşların mutluluğu için de projeler üreteceklerini belirten Söğüt, “Körfezlilerin gönlüne, tevazu ve samimiyet ile birlikte hizmetlerimizle gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751