banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Söğüt, “Sizlerin Menfaatine Olan Her Şeyin Takipçisiyim”

Taleplerinizin en büyük takipçisi de yine ben olacağım buna emin olun” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, halk meclisi toplantıları kapsamında Cumartesi günü Karayakuplu Köyü’ndeydi. Başkan Şener Söğüt ile birlikte ziyarette; Başkan yardımcıları Osman Yurt ve Levent Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve meclis üyeleri ile birim müdürleri eşlik etti. Başkan Söğüt ilk olarak köy muhtarı Yusuf Korucuoğlu ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, bölgenin ihtiyaçları noktasında toplantı gerçekleştirdi.

SİZLERİN MEMNUNİYETİ ÖNEMLİ

Vatandaşların muhtara ilettiği talepleri tek tek dinleyen Başkan Şener Söğüt, muhtar ve beraberindeki heyet ile birlikte sorunları yerinde tespit etmek için sahaya çıktı. Tek tek noktaları gezen Başkan Şener Söğüt, yapılacak çalışmaları not ettirirken, çözüm noktasında da istişarelerde bulundu. Başkan Şener Söğüt, “Karayakuplu, kırsal alandaki merkezi köylerimizden birisi.

MUHTARIMIZLA BİRLİKTE ADIM ATIYORUZ

Muhtarımız ile birlikte vatandaşlarımızın kendisine ilettiği sorunları yerinde inceledik. Çözümü de yerinde görerek verdik. Göreve geldiğimizde yerinde yönetim derken, talebi ve sorunu yerinde görerek çözüm üreteceğimizi belirttik. Köylerimizin hepsinde halk meclisi programımızı da tamamlamış oluyoruz. Sadece gelerek yapacağız demiyoruz. Takibini de yapıyoruz ve ne durumda olduğunu görüyoruz.


KÖYLERİMİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Köylerimiz bizler için önemli. Kent merkezindeki bir vatandaşımız belediye hizmetlerinden nasıl yararlanıyorsa, kırsaldaki vatandaşımız da aynı ölçüde yararlanacak. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yollarımızı düzenledik. Şimdi tüm köylerimize doğalgaz verilmesi noktasında da gelinen noktanın takipçisiyiz.

DOĞALGAZLA BULUŞTURUYORUZ

Kalburcu ve Şemsettin köylerimize daha önce doğalgazı vermiştik. Şimdi Belen ve Dereköy bölgemize kadar doğalgaz hatlarının çekim işlemleri sürüyor. En kısa sürede Karayakuplu ve Sevindikli bölgesine de doğalgazı ulaştıracağız” dedi. Sabah başlayan ziyaretlerde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Şener Söğüt, onların taleplerini de dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680