banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Söğüt; “Spor Kardeşlik ve Birliğin Simgesidir”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Söğüt, “Spor kardeşlik ve birliğin simgesidir” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfezlilerin mutlu ve üzüntülü anlarında yanlarında olurken, spora verdiği önemi de ilçemizin amatör kulüplerinin maçlarına katılarak gösteriyor. Başkan Söğüt ilk olarak Hereke Yıldızspor ile Güneş Spor Kulübü arasında oynan futbol maçına katıldı. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte maçı izleyen Başkan Söğüt, maç sonrasında da iki takımın futbolcu ve teknik heyetlerini tebrik etti.

BİRLİĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Söğüt akşam da AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Taşköprü köyleri arasında düzenlenen futbol turnuvasının açılış maçına katıldı. Körfez ve Derince köyleri arasındaki maçlar nefes keserken, maçı izleyenler arasında Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin de yer aldı. Maç öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Söğüt, “Spor kardeşliğin, barışın ve birliğin simgesidir” dedi.

BİZ BİR SPOR ŞEHRİYİZ

Kocaeli’nin bir spor şehri olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Birlik kelimesine en fazla ihtiyacımız olduğu bir dönemde köylerimiz arasındaki ‘Birlik Turnuvası’ çok güzel ve anlamlı. Ben katılan tüm takımlara ve gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmanın ardından protokol üyeleri hep birlikte sahaya indi ve başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751