BAŞKAN SÖĞÜT'TEN  29 EKİM MESAJI

Söğüt mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLUYORUZ
Cumhuriyet'in 100'üncü yılına yaklaşırken Türkiye Cumhuriyeti devletini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimize, tüm değerleriyle sahip çıkıyor ve yaşatmak için çalışıyoruz. Ecdadımızın yoklukla yazdığı kahramanlık destanını, bizler de bugün sağlık, ekonomi, ihracat ve milli teknoloji alanında yaptığımız hamlelerle yazıyoruz. Ortaya koyduğumuz milli mücadele ruhuyla, tüm dünyaya örnek oluyoruz” dedi.

KUŞKUSUZ TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR
Cumhuriyet demek; vatanını, bayrağını, milletini, bağımsızlık ve hürriyetini canından aziz bilmektir. Ve böyle bir tarifin yakıştığı tek ülke ise, kuşkusuz Türkiye Cumhuriyeti’dir. Bu düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, aziz milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan savunması ve bölünmez bütünlüğümüz için canını siper eden silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 98’inci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817