BAŞKAN SÖĞÜT'TEN BAŞKENT TEMASLARI

Yaptığı saha çalışmaları ve hayata geçirdiği projelerle yalnızca Körfez halkının değil, kent genelinde de büyük dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, bir dizi temasta bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giden Başkan Şener Söğüt, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile makamında bir araya geldi. Gerçekleşen buluşma sırasında Söğüt, Körfez ilçede yapılacak çalışmalar ve hayata geçirilecek projelerle ilgili sohbette bulundu.

ELİTAŞ’A ZİYARET

Başkan Söğüt, Ankara’daki temasları sırasında önemli bir ziyarette daha bulundu. Söğüt, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’a konuk oldu. Elitaş ile TBMM’deki makamında buluşan Başkan Söğüt, kendisine alakası dolayısıyla teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817