banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN SÖĞÜT'TEN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı ilçe halkının her anında yanında olmaya devam ediyor. Başkan Söğüt, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez’in mahallelerini tek tek gezerek, vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. İlçe Başkanı Şener Söğüt yapmış olduğu yaşlı ziyaretlerinin ardından hasta ziyaretlerini de gerçekleştirdi. Şener söğüt ilk olarak İlimtepe Mahallesi sakinlerinden Mustafa Çıldızı ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Teşkilat mensupları ile birlikte ziyaretlerini hızla sürdüren AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener söğüt ve teşkilat mensupları daha sonra, Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden Beyler Halıcı'yı evinde ziyaret ederek, acil şifalar diledi.

VATANDAŞLAR DUA ETTİ
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden hasta yakınları ise, AK Parti körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensuplarına dua ettiler. Ziyaretlerde hasta veb yaşlı yakınları; Şener Bey ve ekibi nerede bir hastalık, acil bir ihtiyaç olsa, bizlerin yanında oluyor. Yol arkadaşlarıyla birlikte, Körfez'de her kapıyı çalıyorlar. İlçe Başkanımıza ve ekibine, yanımızda oldukları için teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun" şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751