Başkan Söğüt'ten Soğuk Havada Sıcacık Pişmaniye.!

Belediye Başkanı Şener Söğüt ise sahada çalışan ekipleri yalnız bırakmadı

13 ARAÇ VE 50 PERSONEL İLE KARLA MÜCADELE
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kurulan karla mücadele ekipleri, 36 mahallede araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için 7 gün 24 saat sahada çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında; 3 kamyon tuzlama aracı, 1 küreme, 1 greyder, 3 pikap, 3 JCB küreme, 2 tuzlama ve 50 personel vatandaşlar için karla mücadeleye aralıksız devam ediyor.



BAŞKAN SÖĞÜT’TEN EKİPLERE DESTEK ZİYARETİ
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, zorlu kış mevsiminde kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için oluşturulan ve 7 gün 24 saat görev başında olan karla mücadele ekiplerine destek ziyaretinde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Söğüt, işçilerle sohbet ederek, pişmaniye ikram etti.

TÜM ÖNLEMLERİMİZİ ALDIK
Kış mevsimi boyunca vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getiren Başkan Söğüt, “Körfez Belediyesi olarak kar yağışı başlamadan önce tüm önlemlerimizi aldık. Zorlu hava şartlarında vatandaşlarımızın yaşam standartlarını bozmadan hayatlarını sürdürebilmeleri için karla mücadele ekiplerimiz 7 gün 24 saat görevde” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817