BAŞKAN SÖĞÜT, “TEŞKİLATIMIZ BİZİM GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Hacıosman Mahalle Teşkilatı’nın pandemi süreci sonrasında ilk gerçekleştirdiği toplantıya konuk oldu. Körfez Belediyesi tarafından Yarımca sahilinde hayata geçirilen Nazende Restoran ve Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya belediye meclis üyesi Mehmet Sayım ve Mahalle Başkanı Ahmet Kapçak da katıldı.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Toplantıda ilk olarak konuşan Mahalle Başkanı Kapçak katılımlarından dolayı Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti. Kapçak, Yarımca sahilinde hayata geçirilen Nazende Restoran’ın da bölge için önemli olduğunu belirtti. Başkan Şener Söğüt de Körfez Belediyesi olarak 1 yılı aşkın sürede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

TEK YÜREK OLACAĞIZ

Teşkilatların her hafta bir araya gelerek istişare etmesinin önemli olduğunu belirten Başkan Söğüt, “Hacıosman Mahallemizde olduğu gibi ilçemizdeki tüm mahallelerde teşkilatları diri görmek gerçekten güzel. Sizler bizim sahada gözümüz kulağımızsınız. Teşkilatımız ve milletimizle birlikte tek yürek olarak, daha güzel bir Körfez için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817