banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Söğüt, “Teşkilatlarımızla Tek Yüreğiz”

Başkan Söğüt, “Teşkilatlarımız bizim sahadaki gözümüz kulağımız. Büyük bir aileyiz ve bu aile gücünü birlik ve beraberliğinden alıyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın haftalık olağan toplantılarına konuk oldu. İlk olarak Gençlik Kolları’nın toplantısına konuk olan Başkan Şener Söğüt, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimi ile bir araya geldi. Karşılıklı istişarede bulunulan toplantıda gençlere önemli görevler düştüğünü belirten Başkan Söğüt, “Sizler bu teşkilatın dinamosusunuz. Sizlerin heyecanı bizleri daha da fazla çalışmaya itiyor” dedi.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

“Bu hikayenin baş kahramanı liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan” diyen Başkan Söğüt, “2002 yılından bu yana Türkiye’mizi daha ileri, daha müreffeh ve dünyaya örnek bir memleket haline getirmek için var gücüyle çalışan bir AK Parti var. Bizler de Körfez’e en iyi şekilde hizmet etmek adına 7/24 esasıyla çalışıyoruz. Çalışkan bir liderimiz var ve bu bizlere daha fazla sorumluluk da yüklüyor. Teşkilatlarımızın da halka yapılan hizmetleri unutmamaları için ev ev, kahve kahve gezerek anlatması gerekiyor” dedi.

ÖNEMLİ BİR KONUMA GELDİK

Başkan Şener Söğüt daha sonra eşi Hatice Söğüt ile birlikte İlçe Kadın Kolları’nın toplantısına konuk oldu. İlçe Başkanı Aysun Demir ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Söğüt, “Türkiye üzerinde her zaman dış mihraklı bir takım projeler maalesef uygulamaya konulmaktadır. Ama öyle bir lidere sahibiz ki; oyunları bozarken, dünya üzerinde dengeyi sağlayacak bir ülke konumuna geldik” dedi.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

“Teşkilatlarımız bizim için önemli” diyen Başkan Söğüt, “Teşkilâtlarımızın fikir ve önerilerini her zaman dinledik, dinlemeyede devam edeceğiz. Körfez her zaman liderine sahip çıktı. Körfez olarak her zamanki gibi işi sıkı tutmalı hiçbir şeyi hafife almadan disiplinde taviz vermeden çalışmalara devam etmeliyiz. Kadınlarımıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı. Toplantılarda teşkilatın ilettiği talep ve öneriler de değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680