Başkan Söğüt “Toplum Olarak Empati Kurmalıyız.''

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Şener Söğüt, “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını huzur içinde geçirebilmeleri için üzerimize düşen ne varsa yapmak bizim boynumuzun borcudur” dedi


 

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, her yıl 10- 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şener Söğüt mesajında, “Engelli olmak bir kusur değildir. Bilmeliyiz ki hepimiz bir engelli adayıyız. Bugünün ve yarının engellileri için atılan her adımı kendi şahsımız için atılmış bir adım olarak görebilirsek engelsiz yarınların temelini en sağlam şekilde atmış oluruz” ifadelerini kullandı.

“Engellilik konusu, yalnızca engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren en önemli konuların başında gelmektedir” diyen Başkan Şener Söğüt, “Bu nedenle, engelli vatandaşlarımızın hayatın her alanında var olmalarını ve kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri için birey ve toplum olarak onlarla empati kurmalı, karşılaştıkları sorunların çözümüne katkıda bulunmalı ve onlara toplumun bir parçası olduklarını hissettirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817