BAŞKAN SÖĞÜT, “TÜM ENERJİMİZİ KÖRFEZ İÇİN  HARCIYORUZ”

Bunun tamamını da Körfez için harcıyoruz, harcamayı da sürdüreceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hafta sonu Körfez Kafkas Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette konuşan Başkan Şener Söğüt, çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Adnan Kahveci Caddesi’nde elektrik direklerinin yer altına alındığı için vatandaşların teşekkür ettiği Başkan Söğüt, “SEDAŞ ile uzun görüşmeler sonrasında elektrik tellerini yer altına aldık.

PRESTİJ CADDELER OLUŞTURDUK

Altyapıyı yenilerken bunu da arada halletmek istedik. Çalışmalar bitti. Aydınlatmayı da dekoratif direklerle yaptık ve gerçekten güzel bir görüntü oldu. Altyapı çalışmaları zor gerçekten. 400 milyon TL’lik bir yatırım. Vatandaşımız da zor anlar yaşadı ama çok şükür büyük çoğunluğu tamamlandı. Tamamlanan caddelerde de hızlıca üst yapı çalışmalarını da gerçekleştirdik. Ana caddelerimizi prestij cadde haline getirdik” dedi.

300 DÖNÜMLÜK ALAN

Vatandaşlardan Fener Gölü ile ilgili gelen soruya da cevap veren Başkan Söğüt, “300 dönümlük bir alan. Orayı şehrimize kazandırmak istiyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür etmek istiyorum. Bizi destekledi, gerekli görüşmeler yapıldı. Otomobil Sporları Federasyonu’na kentin kuzeyinde yer vereceğiz. Çalışmalar sürüyor. Amacımız orayı milletimize açmak” dedi.

İKİ YENİ KENT MEYDANI

Kente iki yeni meydan kazandıracaklarını da belirten Başkan Söğüt, “Yarımca Kent Meydanı için çalışmalar başladı. Tütünçiftlik Kent Meydanı’na da en kısa sürede başlamayı planlıyoruz. Ağadere’de eski Ziraat Bankası’nın bulunduğu binayı yıkarak o alanı bir meydan haline getireceğiz. Motivasyonumuz ve enerjimiz yüksek. Bunun tamamını da Körfez için harcıyoruz, harcamayı da sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817